6 nov. 2006

Dag 54

Det har nu gått 54 dagar sedan Frostys matte tyckte sig märka att jag och Frosty hade det extra mysigt tillsammans då jag var hemma hos honom. Ungefär tre veckor efter att jag hade varit där började mina spenar bli rosa och lite större än vanligt, och med andra ord var det ett tecken på att det förhoppningsvis ligger små "ulltussar" där inne i min mage.


S*Kattimperiet's Frosty

Ja, vid det här laget är det då ingen tvekan om att jag har inneboende där inne i magen. Vikten pekar stadigt uppåt och magen har nu börjat bli lite lagom rund och go.


Äta bör man...

Ålder och vikt är ju sånt som damer inte gärna talar om... men jag kan väl avslöja för er då att jag inte gått på någon bantningskur de senaste veckorna... och sedan jag löpte har jag ökat hela 1,6 kg. Jag var visserligen i tunnaste laget när jag kom hem från Frosty, men ändå... det är jag inte nu! ;-) Men matte har ju köpt hem så god mat som är gjord särskilt för dräktiga katter och inte gör man av med så många kalorier heller när man bara sover, sover eller ligger och gosar med matte om dagarna.


Gosemagen

1 kommentar:

Fotograferande Maria sa...

Hej!

FIN blogg

Kram / Maria